İYİQR Hızlı Menü

İYİQR Hızlı Menü

İYİQR Türkiye'nin ilk ve en hızlı QR Menü oluşturma sistemidir. Herhangi bir yazılımcı veya tasarımcıya ihtiyaç duymadan, işletmenizin qr menülerini oluşturabilirsiniz. Son derece pratik ve aynı zamanda eğlenceli olan bu uygulamayı kullanmaktan keyif alacaksınız.

afe veya Restoranınıza bir isim verin, logo veya kapak resmi ekleyin, menülerinizi ekleyin. Sistem size tasarlanabilir bir qr kod üretecektir. Bu kodu yazdırın ve masalarınızda bulundurun. Müşterileriniz qr kodu okutarak sipariş versinler veya garson çağırsınlar. Harika değil mi?...


Restoran veya cafenize mümkünse kısa ve tek kelimelik bir isim verin. Bu isim firmanızı öne çıkarak ve işletmenizin karakterini ifade eden bir isim olsun. İYİQR ile hem dijital menünüzü oluşturup hem de ücretsiz garson çağırma sistemini kullanıyor olacaksınız. Vereceğiniz kısa isimle arama motorları sizi kolay indexleyecek ve bulunabilir duruma getirecektir. Dilerseniz masa siparişi dilerseniz paket sipariş alabileceğiniz bu mükemmel sistemin işyerinize katkı sağlamasını dileriz.